Русия никога не е била колониална сила в Африка, но

...
Русия никога не е била колониална сила в Африка, но
Коментари Харесай

Връзка на Русия с Африка - Александър Пушкин

Русия в никакъв случай не е била колониална мощ в Африка, само че има дълга история на връзки с континента.
Тъй като президентът Владимир Путин е хазаин на африканските водачи за първата среща на върха Русия - Африка в Сочи в сряда и четвъртък, ето взор върху тези връзки, започвайки от обичания съветски създател от XIX век Александър Пушкин.
Пушкин, живял от 1799 до 1837 година, е бил необичаен благородник със смесена раса в епохата на царството в Санкт Петербург. Въпреки че учениците в Русия се концентрират върху рецитирането на творбите му, а не да учат за неговото родословие, Пушкин е правнук на Ибрахим Ханибал, който е роден покрай езерото Чад, само че покорен като момче и отведен в Москва.
Ханибал е кръстен и получава името Авраам и е учтив в съветския двор, възходящ покрай цар Петър Велики. Той има кариера във военните и е един от първите хора, които отглеждат картофи в Русия.
Пушкин се интересува от своя африкански родственик, който си отива от този свят през 1781 година на 80-годишна възраст и му посвещава разказ. За страдание творбата, наречена " Мавърът на Петър Велики ", по този начин и не е приключена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР