Русия не възнамерява да обръща внимание на чуждестранните критики срещу

...
Русия не възнамерява да обръща внимание на чуждестранните критики срещу
Коментари Харесай

Русия няма да обърне внимание на чуждестранните критики

Русия не има намерение да обръща внимание на задграничните рецензии против поправките в нейната конституция. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС. Измененията в конституцията ще влязат в действие на 4 юли.

" Ние не сме подготвени да вземаме поради тези така наречен опасения и няма да го създадем ", съобщи Песков. По думите му Русия абсолютно е спазвала, съблюдава и ще съблюдава своята ангажираност с основите и нормите на интернационалното право, с духа и буквата на интернационалното право. " Но въпреки всичко Русия е била и ще остане обвързана преди всичко със своя суверенитет, това по никакъв метод не опонира на интернационалното право ", сподели гласът на Кремъл.

Европейският съюз настоя Русия да проверява изказванията за нередности при референдума за ремонти в конституцията. Европейски Съюз също по този начин счита, че конституционните промени, предвиждащи вътрешното законодателство на Русия да има приоритет пред интернационалните правила, нарушава интернационалните отговорности на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР