Русия не се управлява от Хитлер, а от Чикатило. Това

...
Русия не се управлява от Хитлер, а от Чикатило. Това
Коментари Харесай

Руската журналистка Юлия Латинина: Путин не е Хитлер, а Чикатило!

Русия не се ръководи от Хитлер, а от Чикатило. Това разгласи в туитър съветската публицистка Юлия Латинина. Тя уточни за образец видео от телеграм на съветски боец, който кастрира украински военнопленник, както и бомбардирането на пандизчии в Оленовка.

" След видеото с отрязването на яйцата на украински военнопленник и бомбардирането с град на пандизчиите в Оленовка, с цел да скрият техния Аушвиц, би трябвало да признаем, че Русия не се ръководи от Хитлер, тя се ръководи от Чикатило ".

Латинина отбелязва, че за първи път " пред очите ни " съветската страна се държи като малък терорист: убива заложници, насърчава садистите във войските, а след това се оплаква, че я наскърбяват.

" Путин се държи като Хамас. Но това значи, че той към този момент схваща, че е изгубил ", добавя Латинина.



Тя предлага съветските управляващи да предадат телата на починалите в Оленовка на самостоятелни специалисти или да им покажат мястото на детонацията.

" Съмнявам се, че ще потвърдят тяхната версия ", предвижда Латинина.
На 28 юли в обществените мрежи се появи информация за изтезанията на украински военнопленник от съветски бойци. Съветникът на ръководителя на кабинета на президента Михаил Подоляк увери, че всички нарушители ще бъдат разпознати. На 29 юли украинското външно министерство излезе с изказване, в което осъди бруталното отношение на съветските военни към украински военнопленници.

Главната прокуратура на Украйна проверява изтезанията, снимани на видеото, като военно закононарушение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР