Русия не разбира думите за мир, но много добре усеща

...
Русия не разбира думите за мир, но много добре усеща
Коментари Харесай

Зеленски: Русия не разбира думите на мира

Русия не схваща думите за мир, само че доста добре усеща силата на бойното поле, тъй че силата би трябвало да е на страната на Украйна, на страната на свободния свят.

„ Всички думи за поддръжката на Украйна с оръжия, снаряди и финанси би трябвало да бъдат доказани с дейности, до момента в който тази война продължава. Русия не схваща думите на мира. Но доста добре усеща силата на бойното поле “, сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски в обръщението си към участниците в годишния интернационален стопански конгрес „ Амброзети “, съобщи Укринформ.

Той акцентира, че силата би трябвало да е на страната на Украйна, на страната на свободния свят, в това число посредством глобите, които светът постанова като самоотбрана против съветската експанзия.

„ Силата би трябвало да бъде и на страната на бизнеса, най-вече в Европа. Затова е належащо неотложно да се скъсат връзките със страната, прибягнала до радиационно изнудване. И не чакайте бедствия, с цел да вземете решения, преминете към предсказуеми сътрудници. Украйна е тъкмо подобен сътрудник “, добави президентът.

Зеленски още веднъж подсети на европейските сътрудници, че войната в Украйна продължава и съветските ракети удрят украинската земя.

„ Губим хора всеки ден. И ще ви напомня единствено една страшна цифра - 379. Това е броят на украинските деца, убити от съветските удари. Повече от 735 деца са ранени. Всички дружно в Европа и в свободния свят имаме силата да прекратим тази война “, акцентира президентът на Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР