Русия не просто воюва със Запада, а води нова Отечествена

...
Русия не просто воюва със Запада, а води нова Отечествена
Коментари Харесай

Победа и справедливост. Манифест на патриотичната кула на Кремъл

Русия не просто води война със Запада, а води нова Отечествена война. Въпросът е извънредно елементарен: Победа или гибел. Победата е нашата единствена цел и съществена полезност през днешния ден. В името на Победата би трябвало да създадем огромни жертви. Но всички би трябвало да се борят - освен елементарните хора, само че и служителите и олигарсите. Това изисква Справедливостта.

Русия се бори с зложелател, който се стреми да я унищожи. Специалната военна интервенция в Украйна в действителност е част от голяма война, разгърната против нас от олигарсите на Запада. Това е нова Отечествена война.

Мащабът и смисъла на тази борба за Русия и съветския народ не могат да бъдат пресилени. Русия ще завоюва или ще почине в тази война.

За да победим, би трябвало да се обединим. В нашата история нямаме нито една изгубена Отечествена война. Когато цялата " страна голяма " се изправя за " смъртна борба ", никой не може да устои на силата на съветските оръжия.

Но за това страната би трябвало да е единна. В единството е нашата мощ и залогът на бъдещата Победа. Ако не сме единни, ще загубим войната и Русия.

Победата е невъзможна без превъзмогване на разтърсването в самите хора, в нашето общество и публично мнение. Руската страна стартира да схваща това и битката с безредиците е на дневен ред от 24 юни.

Наскоро Игор Стрелков (Гиркин) беше задържан по обвиняване в апели към екстремистка активност. Много се приказва за това, че този арест е единствено част от репресиите, които имат за цел да слагат под държавен надзор по този начин наречените „ гневни патриоти “.

Е, в случай че някой стартира да всява ужас в редиците на патриотите, Държавата в името на Победата би трябвало да спре с твърда ръка смутта. Но почтено казано, в случай че Стрелков чака правосъден развой в следствения арест, тогава същинските предатели на Родината би трябвало да седят в прилежащите кафези.

Корумпирани служители и олигарси от дълго време възнамеряват ужас под името " либерализация ", " прекачване на власт " и " помирение непременно ".

Роман Абрамович се движи свободно сред Русия и Запада. Все още никой не се е опитал да го арестува въз основата на информация за неговото " ходатайство ", срамна замяна и " покупко-продажби ", подписани с експлицитната цел да отслаби Русия.

Досега не са задържани и даже не са посочени поименно отговорните за опитите да наклонят страната към " непристоен мир ", които се пробват да печелят от покупко-продажби с врага.

Чувстват се свободни и тези, с помощта на които и до през днешния ден врагът се доставя с петролни артикули и продължава да изпомпва газ през Украйна.

Представители на продажното лоби, олигарси, които към момента упорстват за обновяване на зърнената договорка без осъществяване на изискванията на Русия, срещу волята на Върховния главнокомандващ, не са задържани и даже не са посочени.

Не бяха посочени поименно " паркетните генерали " от Министерството на защитата, виновни за това, че армията не беше задоволително готова за война.

Виновните за неналичието на снаряди и неналичието на нужното съоръжение и муниции на фронта, които не са планували нуждата от модерна контрабатарейна работа, в образованието за потребление на БПЛА, които не са разбрали в точния момент нуждата от модерни средства за връзка, не са задържани или посочени.

Родината повече от всеки път има потребност от Победа и Справедливост. В името на Победата ние сме подготвени на всевъзможни жертви. А Справедливостта изисква репресиите да бъдат ориентирани против демократичните гадове, против всички, които към този момент са предали родината си, избягали са на Запад, само че не престават да печелят пари в Русия.

Държавата би трябвало до цялостна Победа да санкционира заслужено тези, които претендират да заемат " антивоенна " позиция, представлявайки в действителност " партията на срамния ;r, ", която мечтае да победи и окупира Русия.

Междувременно задграничните сътрудници в действителност не изпитват никакви проблеми, статусът им не им пречи да живеят и „ работят “.

Никой не мисли да лимитира активността нито на „ публични персони “, нито на „ политици “, нито на „ публицисти “ от медиите, основани от врага с единствената цел да унищожат Русия от вътрешната страна. Нямаше чистка във висшите образователни заведения.

Ясно е, че държавните органи, които би трябвало да пазят единството на народа, работят внимателно. Те не се опасяват от обвинявания, че не правят чистка, а че са " организирали всеобщи репресии ".

Не се страхувайje. Ще разберем. Ако две изявления на Игор Стрелков в телеграм канала попречиха на Победата, добре, дано бъде съгласно закона.

Но в името на справедливостта - къде са задържаните олигарси, служители и генерали, предатели и корумпирани чиновници?

Лозунгът на момента би трябвало да бъде фразата, хвърлена един път от нашия висш главнокомандващ Владимир Путин: " Къде са десантите? "

Никой западен сътрудник, на цялостен работен ден или доброволец, нито един пропагандатор на западна агитация не би трябвало да бъде в сигурност. Нито в Русия, нито даже в чужбина. Руският народ би трябвало да разбере: Държавата зорко пази нашата религия в Победата и Справедливостта.

Всеки от съветските хора копнее за Справедливост. И всеки от нас е подготвен на всевъзможни жертви в името на Победата.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР