Русия не планира да прекрати войната и ще продължи да

...
Русия не планира да прекрати войната и ще продължи да
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Готови сме за едновременни руски удари от север и изток

Русия не възнамерява да приключи войната и ще продължи да води настъпателни интервенции на фронта през 2023 година Въоръжените сили на Украйна обаче са подготвени да посрещнат едновременни съветски удари от север и изток. Това се споделя в известие от пресслужбата на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата в Телеграм, цитирайки Андрий Черняк, представител на разследващата работа на Министерството на защитата, предава " Укринформ “ .

" Според украинското военно разузнаване руснаците ще се опитат да продължат настъпателните интервенции през идната година. Те не съумяха да реализират задачата си в нито едно от направленията. Те схващат, че губят, само че не възнамеряват да прекратят войната. Ние обмисляме опция те да могат по едно и също време да преминат от север или изток. Такива дейности на съперника се плануват, нашите войски са подготвени за това ", означи представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата.

Според Черняк руснаците ще се опитат да запазят сухопътния кулоар към Крим и да завземат цялата Донецка област. Въпреки това, съгласно него, те няма да могат да преминат Днепър, с цел да завладяват още веднъж Херсон.

" Според украинското военно разузнаване през идващите 4-5 месеца съветската войска може да загуби още до 70 000 души. И управлението на страната окупатор е готово за такива загуби ", счита Черняк.

Според украинските калкулации, от 24 февруари до 3 януари Силите за защита на Украйна са ликвидирали към 108 хиляди 190 съветски бойци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР