Русия не е заплаха за никого и няма интерес от

...
Русия не е заплаха за никого и няма интерес от
Коментари Харесай

Кремъл: Русия не е заплаха за никого!

Русия не е опасност за никого и няма интерес от съществуването на разграничена Европа. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за френски публицисти. Интервюто е част от документалния филм „ Владимир Путин: господарят на играта”, излъчен през вчерашния ден по телевизия „ Франс 5 “.

Според Дмитрий Песков не е ясно дали Съединените щати ще продължат да пазят Европа от „ ужасните руснаци” и по тази причина европейците би трябвало да основат лични въоръжени сили.

“Искаме да ни чуете: ние не заплашваме в никакъв случай, не сме източник на заплаха, ние сме доста огромна и доста мощна страна, която търси партньори”, увери представителят на Кремъл. По мотив на огромните съветски военни маневри тази пролет наоколо до украинската граница, които бяха възприети на Запад като опасност, Песков напомни, че преди този момент е имало огромни учения на НАТО наоколо до границите на Русия.

“Всички приказват за концентрацията на съветските войски, а никой - за концентрацията на войските на НАТО”, уточни Песков. Той беше безапелационен, че възможното присъединение на Украйна към Алианса е допустимо най-лошият сюжет, който минава оттатък алените линии на съветските национални ползи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР