Русия не е избрала да напусне Г-7 и ще се

...
Русия не е избрала да напусне Г-7 и ще се
Коментари Харесай

Путин: Не сме напускали Г-7 и съм готов да бъда домакин на групата в Москва

Русия не е избрала да напусне Г-7 и ще се радва да бъде хазаин на среща на членовете ѝ в Москва. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в Китай на въпрос по какъв начин ще разяснява концепцията на сътрудника му Доналд Тръмп страната да бъде позволена назад измежду стопански най-развитите в света.

Путин не бе поканен откакто анексира Крим и поддържа въоръженото завладяване на властта от проруски сепаратисти в Източна Украйна през 2014 година Така групата Г-8 се върна към предходния формат Г-7, а в този момент Москва споделя, че и за нея това е минало и тя се интересува от други организации, в това число Шанхайската организация за съдействие, на чиято среща на върха Путин взе участие през уикенда.

" Не сме я напуснали, нашите сътрудници отхвърлиха да дойдат в Русия поради известни аргументи. Моля ви, бихме благи щастливи да ги забележим всичките в Москва ", сподели той на форума в Цингдао.

След това той въпреки всичко загатна, че и за него това към този момент няма изключително значение, тъй като страните от шанхайската организация имали вкупом по-голяма покупателна дарба от тези в Г-7, формирана от Съединени американски щати, Германия, Франция, Англия, Италия, Япония и Канада.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР