Русия може да участва в “Евровизия, въпреки събитията в Украйна,

...
Русия може да участва в “Евровизия, въпреки събитията в Украйна,
Коментари Харесай

Русия може да участва в “Евровизия”, въпреки събитията в Украйна

Русия може да взе участие в “Евровизия ”, макар събитията в Украйна, починалите и широкомащабната война, която стартира през вчерашния ден. Решението е на уредниците, които не престават да настояват, че това е културно събитие, което няма общо с политиката. На сцената на Евровизия ще се изправят определените реализатори както от Русия, по този начин и от Украйна, написа " Фрог Нюз ".

Докато Европейски Съюз, Съединени американски щати, Англия и Канада готвят тежки стопански наказания, с които да ударят Кремъл поради нашествието на съветските войски в Украйна, на един различен фронт наподобява няма проблем. Този фронт също е в Европа, а публикациите, че “Евровизия ” не е просто елементарен песенен конкурс, а еманация на геополитическите връзки сред страните, не са една и две. Казано с други думи - явяването на Русия на песенния конкурс ще е забавно и ще забележим по какъв начин Европа ще отвърне на това. 

По предписание изпълнителите на обособените страни се правят оценка както от феновете, по този начин и от интернационално жури, което избира да даде от 0 до 12 точки на всяка една страна. И знаем по какъв начин е - Армения и Азербайджан не гласоподават една за друга, братските балкански страни се потупват по раменете… Сега ще е забавно дали и по какъв начин ще бъде оценена Русия от интернационалното жури. Тоест - ще има ли неодобрение, или не. И ще стане ясно в действителност ли е толкоз единна Европа в отговора си по отношение на дейностите на Владимир Путин. 

Има и нещо друго - забавно би било кой реализатор в Русия би застанал на сцената на Евровизия, с цел да показа страната си, която в момента… хвърля бомби и стреля по цивилни жители в Украйна. В Русия има голям брой митинги и през вчерашния ден хиляди хора излязоха по улиците на страната, с цел да се опълчват на дейностите на Кремъл. 

Интересно е още по какъв начин ще се държи публиката в залата и дали ще има бурно освиркване. Изобщо - забавно би било да се наблюдава този другояче почтен песенен конкурс, в който за жалост има доста, доста политика. 

Участието на Русия очевидно е значимо за уредниците на Евровизия. Всеки заплаща, с цел да се яви. А Кремъл е огромна страна с доста, доста пари…
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР