Русия може да се окаже изправена пред по-дълга и по-дълбока

...
Русия може да се окаже изправена пред по-дълга и по-дълбока
Коментари Харесай

Русия се възстановява от европейските санкции едва след десетилетие

Русия може да се окаже изправена пред по-дълга и по-дълбока криза като следствие от американските и европейски наказания, засегнали браншове, на които страната разчита от години за задвижване на стопанската система си. Това излиза наяве от вътрешен отчет, предопределен за държавното управление в Москва и представен от Bloomberg.

Документът, който е резултат от месеци на оценки от специалисти и представители на управляващите, се пробва да даде действителна визия за резултатите от международната изолираност върху съветската стопанска система. Той рисува надалеч по-неприятна картина от тази, която публична Москва показва в обществените си данни. Bloomberg е видял копие от отчета, направен за показване в границите на среща на високопоставени представители на властта, провела се на 30 август. Хора, осведомени с разискванията, са удостоверили достоверността на документа.

Два от показаните три сюжета в отчета демонстрират ускорение на икономическото стесняване следващата година - стопанската система се връща към предвоенното си положение чак в края на десетилетието или по-късно. Сценарият на придвижване " по инерция " планува стопанската система да доближи дъно идната година при 8,3% под икономическото показване от 2021 година " Стресовият " сюжет пък предвижда дъно през 2024 година при 11,9% под миналогодишното ниво.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР