Русия изцяло затваря границите си от понеделник, за да ограничи

...
Русия изцяло затваря границите си от понеделник, за да ограничи
Коментари Харесай

Русия изцяло затваря границите си от понеделник

Русия напълно затваря границите си от понеделник, с цел да ограничи разпространяването на ковид, заяви съветското държавно управление, представено от ТАСС и Франс прес.

Съгласно разпоредба на държавното управление Русия " краткотрайно ще ограничи придвижването през пътните, железопътните, пешеходните, речните и смесените пропускателни пунктове на държавната си граница, както и през сухопътния сектор на руско-беларуската държавна граница ".

Изключение ще се прави за съветски жители, които са дипломати, чиновници на дипломатически представителства, и консулства на Русия, публични представители на Русия в интернационалните организации, длъжностни лица от непрекъснатия комитет на Съюзната страна на Русия и Беларус, както и за членове на фамилиите им.

Освен това затварянето на границите няма да важи и за съветски жители, които са водачи на камиони от интернационалния автотранспорт, екипажи на речни съдове, членове на бригади в интернационалния железопътен превоз, както и за съветски жители, които напущат територията на Русия по отношение на кончината на непосредствен родственик, за съветски жители, които са непрекъснато пребиваващи на територията на Калининградска област и за съветски жители, които са непрекъснато пребиваващи в Донецка и Луганска област в Украйна.

Лицата, за които се прави изключение, ще се подлагат на съответните ограничения за санитарно-карантинен надзор на влизане на територията на Русия, предава Българска телеграфна агенция.

Заповедта влиза в действие от понеделник 30 март в среднощ локално време (21 ч. по Гринуич в неделя).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР