Русия изстреля 2960 ракети по украинските градове - това е

...
Русия изстреля 2960 ракети по украинските градове - това е
Коментари Харесай

Зеленски: Русия изстреля 2960 ракети по украинските градове - това е терор

Русия изстреля 2960 ракети по украинските градове - това е гнет. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски, обръщайки се към участниците в конференцията " Азиатско водачество ", която се организира в Сеул (Южна Корея), цитира думите му УНИАН.

Според него, в случай че това остане ненаказано, ще се повтори и на други места по света - в други страни.

Зеленски акцентира, че съветската артилерия взема украински градове за заложници. Според него съветската войска ще провежда настъплението си по този начин, че нейните оръдия и ракетна артилерия да могат да поразяват елементарни жилищни региони на елементарни градове.

Президентът на Украйна акцентира, че Русия употребява ракетен гнет против Украйна. " 2960 ракети към тази заран - толкоз ракети съумя да изстреля Русия по нашите градове. И главната цел на ракетите са цивилен обекти ", добави той. Според него това е съветска тактичност, която има за цел да изгони хората от украинските градове и да накара всеки украинец да се опасява от нея.

Зеленски акцентира, че никоя друга страна в света не е похарчила толкоз пари за умишленото разпространяване на дезинформация, теории на конспирацията, антинаучни теории на конспирацията, в това число за имунизациите, както прави Русия. Той добави, че Азия не е свободна от съветските неистини. В същото време той акцентира, че всички страни по света би трябвало да се пазят от тези, които се пробват да разпространят въздействието си посредством всеобщи неистини.

Зеленски означи, че когато Украйна се обръща към оръжейни сътрудници за своята защита и в името на усилването на глобите против Русия, това не се прави единствено за украинската защита. " Това е като с имунизациите: в случай че не помогнете на други хора, би трябвало да сте готови, че ще се появят нови варианти на вируса, които ще създадат вашата лична отбрана неефективна ", добави той. Той благодари на Корея за поддръжката и има вяра, че успеваемостта на взаимните старания може да бъде такава, че след още 100 дни да може да каже, че " агресорът в действителност е осъден, а всички други евентуални агресори в света нямат опция на естествен кротичък живот. "

Сутринта на 13 юли съветските сили нанесоха 28 удара по разнообразни обитаеми места в Николаевска област, вследствие на които бяха убити минимум петима цивилни, заяви в " Телеграм " Кирил Тимошенко, заместник-началник на президентската канцелария.

Според него мощен обстрел е имало във Витовския регион, там са били убити цивилни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР