Русия изпраща военни кораби, въоръжени с крилати ракети край сирийското

...
Русия изпраща военни кораби, въоръжени с крилати ракети край сирийското
Коментари Харесай

Русия праща кораби с крилати ракети край Сирия

Русия изпраща военни кораби, въоръжени с крилати ракети край сирийското крайбрежие , и упрекна Анкара, че сама си е отговорна за убийството на 33 турски бойци в сирийския регион Идлиб предходния ден, оповестява CGTN, цитирайки Агенция Франс Прес и " Ройтерс ".

В четвъртък " турски бойци , които бяха в бойните формирования на терористични групи, попаднаха под обстрела на сирийските войски ".

В него се споделя, че турските сили не са съобщавали наличието си в региона, " където не е трябвало да бъдат . Руските военновъздушни сили не се употребяват в тази зона ".

Турция в петък прикани интернационалната общественост да сътвори зона за полети над Идлиб , с цел да отбрани цивилните лица от бомбардировките на Сирия.
 Русия: Турските бойци бяха с
Русия: Турските бойци бяха с " терористи ", когато бяха ударени от сирийската войска

Турските войски работили дружно с " Хаят Тахрир ал Шам "

" Международната общественост би трябвало да работи, за да отбрани цивилните и да постанова зона без полети ", съобщи Файретин Алтун, началник по връзките ма турския президент, в Туитър.

Турция изпрати хиляди войски и техника в Сирия, а Ердоган предизвести, че Турция ще стартира огромна атака за отбиване на сирийските сили , в случай че не се отдръпне от турските наблюдателни пунктове в района.

Анкара разгласи, че към този момент няма да стопира сирийските бежанци да стигнат до Европа .

Освен това НАТО организира среща за незабавни договаряния за рецесията в Сирия след убийството на турски бойци. " Северноатлантическият съвет, който включва посланиците на всичките 29 съдружници в НАТО , ще се срещне в петък на 28 февруари след искане на Турция за осъществяване на съвещания по член 4 от учредителния Вашингтонски контракт за ситуацията в Сирия ", съобщи алиансът в изказване.
 Турция свика изключително съвещание на НАТО за обстановката в Идлиб
Турция свика изключително съвещание на НАТО за обстановката в Идлиб

След като 33-ма турски бойци бяха убити там
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР