Русия иска НАТО публично да обещае, че няма да приема

...
Русия иска НАТО публично да обещае, че няма да приема
Коментари Харесай

Русия: НАТО да обещае, че Украйна няма да се присъедини към алианса

Русия желае НАТО обществено да обещае, че няма да приема Украйна в алианса, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на думите на съветския посланик във Виена Константин Гаврилов.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 398
Гаврилов сподели още, че Русия няма да взе участие в срещата на Организацията за сигурност и съдействие в Европа за разискване на съветските военни учения в Беларус.

Русия е струпала войски покрай Украйна, което провокира опасения, че може да следва инвазия. Русия отхвърля да възнамерява офанзива.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 398  Министерство на външните работи: България непроменяемо поддържа суверенитета и териториалната целокупност на Украйна Министерство на външните работи: България непроменяемо поддържа суверенитета и териториалната целокупност на Украйна  НАТО утвърди изпращането на френски батальон в Румъния НАТО утвърди изпращането на френски батальон в Румъния  Калоян Икономов от Политическа партия: Има проблеми с финансирането на армията ни Калоян Икономов от Политическа партия: Има проблеми с финансирането на армията ни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР