Русия има нов криминален авторитет. На изключително тайна среща бе

...
Русия има нов криминален авторитет. На изключително тайна среща бе
Коментари Харесай

На тайна среща избраха нов лидер на руската мафия!

Русия има нов престъпен престиж. На извънредно загадка среща бе определен нов " вор в законе ". Това е Олег Раменски - Шишкан.

Това е самобитен казус в законите на съветския престъпен контингент. Самият Шишкан е със славянски генезис, а подобен не е избиран от доста време.

Той се счита за един от най-влиятелните славянски бандити и огромен подмосковски престиж. Приемникът на Шакро Младия е определен след дълъг асортимент, няколкомесечно договаряне и гласоподаване.

Мястото за началник на съветската мафия се оказа вакантно, откакто на 12 юли 2016 година бе арестуван за изнудване Шакро Младия - 55-годишният Захари Князевич Калашов, съветски гражданен, родом от Тбилиси.

Управлението на Шакро бе рекордно малко. Той смени Чичо Хасан - Аслан Усоян, също с генезис от Тбилиси. Чичо Хасан бе убит със снайпер в центъра на Москва през януари 2013 година.

За новия водач Олег Шишканов се знае, че е бил извънредно непосредствен до популярния Япончик, който през 1992 година съумя да измести кавказките групировки от престъпния бизнес на Русия.

Шишкан получава купата си " вор в законе " през 1992 година. Коронован е в хотел " Измайловски " от известните престъпни престижи Махарбек Каргаев (Руслан), Захари Калашов (Шакро Младия) и Валерий Длугач (Глобус). Самото му приемане става с персоналното утвърждение на Япончик. От информацията в медиите по това време излиза наяве, че персонално от Кремъл идва заповед до спецчастите да попречват избора.

Шишкан излежава първото си и само наказване от 1981 до 1991 година. Осъден е за обезчестяване и ликвидиране, само че на процедура поема виновността на двама свои другари, застрашени от разстрел. По това време е едвам 18-годишен и едвам по-късно излиза наяве, че не е правил никакви закононарушения, а просто е желал да избави другарите си от смъртна присъда.

Изборът на Шишкан за водач на съветската мафия е забавен и с друго. В престъпните спорове той се явява като миротворец и постоянно е опитвал да уреди напрегнатите обстановки с най-малко човешки жертви. В действителния свят е и почитан предприемач. Той е буен фен на футбола.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР