Русия има доказателства, че Съединените щати опитват да се намесят

...
Русия има доказателства, че Съединените щати опитват да се намесят
Коментари Харесай

Москва: Имаме доказателства, че САЩ се месят в президентските избори в Русия

Русия има доказателства, че Съединените щати пробват да се намесят в президентските й избори, съобщи през днешния ден съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков съобщи Ройтерс.

Съединени американски щати пробват да всеят безпорядък в Русия и американските наказания целят да дестабилизират страната, сподели Рябков на съвещание на краткотрайната комисия към Съвета на федерацията за отбрана на държавния суверенитет и попречване на интервенция в делата на Русия. Според отчет на тази комисия към горната камара на съветския парламент западните стратегии за интервенция се ползват все по-внимателно и постоянно са завоалирани.

" Чуждите подривни стратегии постоянно се образуват на правилото на мозайката по подобен метод, че съвсем всеки детайл от нея може да наподобява като инцидентно събитие, непринудено, без външен надзорен център и на пръв взор не опонира на закона ", се споделя в отчета. " Грубата и противоправна интервенция на формален Вашингтон в суверенните каузи на редица страни членки на Организация на обединените нации " не трябва да се отъждествява с целия американски народ, а с " представителите на обществено- политическите, научни и експертни кръгове ", се добавя в отчета, който назовава обстановката в Съединени американски щати " тирания на малцинството ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР