Русия и Украйна се споразумяха за хуманитарни коридори с възможност

...
Русия и Украйна се споразумяха за хуманитарни коридори с възможност
Коментари Харесай

След втория кръг на преговорите: Зеленски поиска среща с Путин


Русия и Украйна се споразумяха за филантропични коридори с опция за краткотрайно прекъсване на огъня в регионите на евакуация. Украинската делегация заяви, че не е получила резултатите, които е очаквала, само че ще има трети кръг в идващите дни.

Вторият кръг договаряния сред представителите на Москва и на Киев запачна с здрависване и приключи с очакване на трета среща.

„ Основният въпрос, който беше решен през днешния ден, е спасяването на цивилни, които са се озовали в зоната на военния спор “, сподели Владимир Медински, представител на съветската делегация.

Украинската делегация реагира в „ Туитър “: „ Приключи втората сесия договаряния. За страдание към момента не са налице нужните резултати за Украйна. Има единствено едно решение - да се провеждат филантропични коридори “.

Украинският президент Зеленски изиска диалог на четири очи.

„ Не става въпрос дали желая да приказвам с Путин, аз мисля, че би трябвало да приказвам с Путин, светът би трябвало да приказва с Путин, тъй като няма различен метод да спрем тази война “, съобщи Зеленски.

Путин също даде конференция.

„ Специалната военна интервенция протича прецизно по график. По проект. Всички сложени задания се вземат решение сполучливо. Никога няма да се откажа от убеждението си, че руснаците и украинците са един народ “, съобщи Путин.

Пред немската RTL някогашният съветски олигарх Михаил Ходорковски съобщи, че съветският президент работи от боязън.

Пред немската Ер Ти Ел някогашният съветски олигарх Михаил Ходорковски съобщи, че съветският президент работи от боязън.

„ Може да забележим, че даже тези от най-близкия му кръг седят на 10 метра отдалеченост. Той се опасява. Видяхме, че когато разгласи война в Украйна, включи всички доближени към себе си. Принуди ги на обществена поддръжка за войната. Това значи, че не е сигурен в своята сигурност “, разяснява Ходорковски.

Според него съветското общество няма справедлива информация какво се случва, тъй като всички самостоятелни медии са неразрешени.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР