Русия и Украйна се ангажират с реторика, докато се включват

...
Русия и Украйна се ангажират с реторика, докато се включват
Коментари Харесай

Трансграничната ракетна битка на Русия и Украйна подклажда реторика

Русия и Украйна се ангажират с изразителност, до момента в който се включват в нова фаза на война, фокусирана върху въздушни набези сред двете страни през руско-украинската граница.

Русия даде обещание във вторник, че нейните военни ще създадат всичко по силите си, с цел да се оправят с увеличението на украинския обстрел на Белгород, който се намира покрай границата. Междувременно Украйна предизвести, че има дефицит на противовъздушни ракети, част от продължаващите старания да се накарат западните сътрудници да усилят поддръжката си на фона на признаци на отмалялост.

С войната на фронтовата линия в Източна Украйна, затънала в окопи, Русия се върна към тактичност, създадена предходната зима, когато употребява въздушни набези, с цел да нападна инфраструктурата, оставяйки доста украинци без топлота и други съществени неща.

Тази зима тя сподели, че е ориентирана към военни цели, само че доста цивилни региони са били ударени. В отговор Украйна стартира да отвръща на огъня по цели в Русия, както и в окупирани регио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР