Русия и Украйна са заключени в безизходица на фронтовата линия

...
Русия и Украйна са заключени в безизходица на фронтовата линия
Коментари Харесай

Беларус Лукашенко казва, че украинско-руският конфликт е в задънена улица, призовава за преговори

Русия и Украйна са заключени в невъзможност на фронтовата линия на своята война и двете страни би трябвало да седнат и да договарят за завършек на спора, сподели Александър Лукашенко, властническият водач на Беларус и съдружник на съветския президент Владимир Путин, по време на уикенд.

Има задоволително проблеми и от двете страни и като цяло обстановката в този момент е съществено задънена: никой не може да направи нищо и значително да укрепи или усъвършенства позицията си, сподели Лукашенко.

Те са там един против различен глава, до гибел, окопани. Хората умират. "

Руските сили продължиха да настъпват тази седмица покрай опустошения град Авдиевка в Донецк, понасяйки тежки загуби, сподели Белият дом на Съединени американски щати, само че голямата фронтова линия в Украйна се реалокира малко през миналата година макар траялата с месеци изтощителна атака на Киев.

Лукашенко, който даде територията на страната си като стартова площадка за пълномащабното навлизане на Путин в Украйна през 2022 година, сподели, че настояванията на Украйна Русия да напусне нейната територия би трябвало да бъдат решени на масата за договаряния, " тъй че никой да не почине ".

" Трябва да седнем на масата за договаряния и да реализираме съглашение ", сподели Лукашенко във видео с въпроси и отговори, оповестено на уеб страницата на беларуската държавна осведомителна организация БелТА.

„ Както един път споделих: не са нужни предварителни условия. Основното нещо е да се даде командата „ стоп “.

Украинският президент Володимир Зеленски повтори в събота на среща от над 60 съветници по националната сигурност, че неговият кротичък проект от 10 точки, който включва апели за възобновяване на териториалната територия на Украйна честността, е единственият метод да се постави завършек на войната.

(REUTERS)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР