Русия и Турция водят разговори за евентуалната продажба на руски

...
Русия и Турция водят разговори за евентуалната продажба на руски
Коментари Харесай

Русия преговаря с Турция за изтребители Су-35

Русия и Турция водят диалози за възможната продажба на съветски изтребители " Сухой " Су-35 на Турция, само че е прекомерно рано за конкретика, оповестява " Ройтерс ".

Турция е в несъгласие със Съединени американски щати във връзка с закупуването на съветски ракетни системи С-400 , които съгласно Вашингтон не са съвместими със защитните сили на НАТО и съставляват опасност за изтребителите F-35 Lockheed Martin.
 Съединени американски щати готви нова оферта за Patriot и F-35 на Турция
Съединени американски щати готви нова оферта за Patriot и F-35 на Турция

Вашингтон и Анкара готвят съглашение за свободна търговия за реализиране на оборот от 100 милиарда $

Русия предлага на Гърция взаимно произвеждане на щурмови " Калашников ", разяснява пред " РИА новости " шефът на Руската федерална работа за военно-техническо съдействие Дмитрий Шугаев.

" Преди няколко години, по искане на гръцката страна , разработихме въпроса за организирането на взаимно произвеждане на щурмови оръжия " Калашников " въз основата на гръцкото дружество " Отбранителни системи ". Ние изпратихме съответните оферти на гръцката страна ".

Русия е подготвена модернизира гръцките С-300 , добавя Шугаев. " Руската страна неведнъж предлага на гръцката страна да провежда рационализация на системата , само че към този момент към момента не сме подходили към въпроса за модернизацията, в това число и явно, поради общата атмосфера на наказания и политиката на страните от Европейски Съюз и НАТО по отношение на Русия ".

С-300 е от дълго време в Гърция, " през днешния ден приказваме за поддържане в положително положението , в което би трябвало да бъде, за да извършва функционалностите си за противовъздушна защита . Договорът за следпродажбено обслужване е в действие. Животът на ракетите е продължен ".

Русия е заинтригувана да поддържа боеспособността на гръцките въоръжени сили и вижда вероятности за по-нататъшното развиване на връзките в региона на военно-техническото съдействие .
 Русия уголемява въздушната си база в Сирия
Русия уголемява въздушната си база в Сирия

Средиземноморието е основно за Русия и за достъп до Южна Европа, Близкия Изток и Северна Африка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР