Русия и Турция смятат, че трябва да бъдат увеличени усилията

...
Русия и Турция смятат, че трябва да бъдат увеличени усилията
Коментари Харесай

Русия и Турция ще търсят политическо решение на кризата в Сирия

Русия и Турция считат, че би трябвало да бъдат увеличени напъните за намиране на политическо споразумяване на рецесията в Сирия и за нормализиране на обстановката в страната в дълготраен проект, съобщи БНР. Това стана ясно на конференция на президентите на двете страни Владимир Путин и Реджеп Таийп Ердоган, след траяла четири часа среща сред тях в съветския курорт Сочи.

Владимир Путин съобщи, че работата на Русия с Турция и Иран по сирийския въпрос дава съответни резултати и акцентира, че Москва и Анкара ще продължат да работят, с цел да оказват помощ решаването на рецесията.

Американският министър на защитата Джеймс Матис също акцентира значимостта от по-дългосрочни старания за мир в Сирия, намеквайки, че войските на Съединени американски щати желаят да оказват помощ за основаване на условия за намиране на дипломатическо решение.
В момента подкрепяни от Съединени американски щати и Русия сили се борят за отвоюване на оставащите територии под контрола на " Ислямска страна " и битката на американските военни ще продължи, до момента в който групировката желае да се бие, сподели още Матис.
Съединените щати ще останат до момента в който не се засилва мирния развой под егидата на Организация на обединените нации, добави американският министър на защитата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР