Русия и САЩ рано или късно ще се убедят, че

...
Русия и САЩ рано или късно ще се убедят, че
Коментари Харесай

Кисинджър: Русия и САЩ ще започнат да действат заедно

" Русия и Съединени американски щати рано или късно ще се убедят, че би трябвало да работят дружно, ще могат да намерят общ взор за света, който желаят да основат в бъдеще, ще стигнат до разговора. Това е декларирал някогашният държавен секретар на Съединени американски щати и нобелист Хенри Кисинджър по време на форума „ Примаковски четения “ в Москва, съобщи БГНЕС.
По думите му „ в този момент ние, несъмнено, можем да изброим аргументи за неодобрение, актуалните технологии оказват въздействие върху разнообразни страни “. Въпросът ще е следният: ще намерим ли такова виждане за света, което желаеме да създадем в бъдеще, ще стигнем ли до формат на разговор, който ще може да поддържаме “, прибавя Кисинджър, одобряван за доайен на международната дипломация. " Аз виждам оптимистично на бъдещето и считам, че такава опция има. Аз оптимистично схващам тази обстановка, тъй като светът се глобализира, тъй като новите технологии въздействат от ден на ден. С отчитане на историческите обичаи, предишното на всяка от страните, считам, че ние може да се намираме при започване на един стадий от руско-американските връзки “, акцентира още той.
По думите му може да се работи от гледната точка, че светът се стреми към градивна еволюция, при която нито една страна няма да насочва напъните си против подкопаването на друга страна или за приемане на преимущества, а назад – ще насочва своите старания за постигането на резултат от съдействието. Вчера Кисинджър се е срещнал в Кремъл и с съветския президент Владимир Путин. Кадри от срещата бяха публикувани през днешния ден.
Междувременно от Белия дом са удостоверили, че американският президент Доналд Тръмп ще се срещне за първи рът с съветския президент Владимир Путин в коридорите на срещата на Г-­20, която ще се състои в немския град Хановер на 7 и 8 юли. Не е конкретизирано обаче в какъв формат ще се състои срещата. Според информацията една от задачите на визитата на Тръмп в Европа е да построи " общ метод по отношение на Русия ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР