Русия и Китай засилват своето влияние на световната арена, благодарение

...
Русия и Китай засилват своето влияние на световната арена, благодарение
Коментари Харесай

The Washington Post: Русия и Китай засилват влиянието си в света, благодарение на ваксините си

Русия и Китай ускоряват своето въздействие на международната сцена, с помощта на основаните лични ваксини против новия тип и готовността им да ги дават на други страни. В същото време Съединени американски щати губят позиции, защото се държат встрани и са фокусирани върху основаването на запаси вътре в страната, написа в собствен разбор вестник " The Washington Post “, представен от БГНЕС.
В новата област " ваксинна дипломация “ има два метода: да трупаш или да споделяш, написа изданието. Първият метод се ползва от Съединени американски щати, като тази обстановка е показателна за изтеглянето на Съединените щати от интернационалната сцена при сегашната администрация на Тръмп.
 СЗО: До края на 2021 година против ковид ще бъдат имунизирани 2 милиарда души СЗО: До края на 2021 година против ковид ще бъдат имунизирани 2 милиарда души
Световната здравна организация (СЗО) и съветските разработчици на имунизацията " Sputnik V " водят разговор по отношение на процедурата за нейната оценка...
Пример за другия метод са Китай и Русия, които се хвърлиха да споделят основаните от тях благодарение на страната ваксини с страни, които се борят между тях за техните ресурси. По този метод те се слагат в обстановка, която им разрешава да употребяват процеса, с цел да разширят своите политически и стопански ползи.
Ваксинната дипломация на Русия е съставка от по-широкия блян на Владимир Путин да удостовери статута на страната като водеща международна мощ. Даже името на първата ваксина против ковид " Спутник V “ препраща към времето на конкуренцията в космоса по време на Студената война от 50-те години на предишния век, написа в материала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР