Русия и Испания завършиха наравно 3:3 в зрелищна контрола, играна

...
Русия и Испания завършиха наравно 3:3 в зрелищна контрола, играна
Коментари Харесай

Русия и Испания не успяха да се победят в голово шоу

Русия и Испания приключиха наедно 3:3 в зрелищна контрола, играна в Санкт Петербург. Домакините на Мондиал 2018 съумяха на два пъти да се върнат в мача, откакто изоставаха в резултата, а в края даже можеше и да победят, само че Фьодор Смолов пропусна. Жорди Алба даде преднина на " ла роха " в 9-ата минута, а Серхио Рамос от дузпа удвои в 35-ата. Смолов върна един гол в 40-ата минута, а шест след началото на втората част Юрий Жирков изравни. В 53-ата минута още веднъж Рамос от дузпа даде преднина на гостите, а в 71-ата Александър Кокорин оформи крайното 3:3.

Испания излезе напред в резултата още в 9-ата минута. Тогава Жорди Алба се озова в наказателното поле на домакините и се разписа с глава след центриране на Марко Асенсио отляво. В 28-ата минута Глушаков бе покрай изравнителен гол, само че не съумя да откри очертанията на вратата след удар с глава.

 Снимка 323626
Източник:

В 35-ата минута иберийците получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка на Кузяев в наказателното поле. Зад топката застана Серхио Рамос, който направи резултата 0:2.

Пет минути по-късно Смолов пропусна отличен късмет да върне един гол, откакто от към десетина метра стреля около лявата греда. Минута по-късно нападателят бе в прегръдките на съотборниците си. Той получи отличен пас от Миранчук, финтира Пике и простреля Де Хеа за 1:2.

 Испания не елементарни на Коста Рика, вкара
Испания не елементарни на Коста Рика, вкара " единствено " 5

Давид Силва с два гола на сметката си

Русия стартира по-добре втората част и в 51-ата минута стигна до изравнителен гол. Алексей Миранчук напредна отляво и навлезе в наказателното поле, където откри Жирков и ветеранът изравни.

Две минути по-късно Испания получи нова дузпа. Георгий Джикия задържа Серхио Рамос при центриране от фаул, а пострадалият вкара втория си гол в срещата от наказателния удар.

Русия стигна до ново равнене на резултата в 71-ата минута. Фьодор Смолов пусна към Александър Кокорин пред наказателното поле, а нападателят се обърна и с топовен удар не остави шансове на Давид де Хеа - 3:3.

 Снимка 323627
Източник:

Пет минути преди края на мача Смолов можеше да донесе успеха на своя тим, само че Де Хеа се намеси по приказен метод и избави удара му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР