Русия губи тази война в трите стратегически направления, които бяха

...
Русия губи тази война в трите стратегически направления, които бяха
Коментари Харесай

Шаламанов: Видяхме, че руската армия е слаба

Русия губи тази война в трите стратегически посоки, които бяха сложени. Първо тя загуби информационно-пропагандната война, както и тези подривни действия в Украйна, които съветските бойци трябваше да приготвят по този начин, че съветската войска да бъде посрещната с цветя. Виждаме, че това не става. Западът е обединен, а в Русия има митинги.

Това разяснява пред Нова тв Велизар Шаламанов. 

На второ място Русия тотално губи разказа, че глобите нямат значение и че тя може да издържи на глобите. Те имат доста съществено значение и не инцидентно Путин ги приравнява на война и даже заплашва с нуклеарен отговор против стопански наказания. и на трето място Русия губи, тъй като и до ден сегашен не е употребила своята авиация. Единствено се нанасят удари с ракети, само че лице в лице - всяко стълкновение се печели от украинците, изясни той.

Вече стартира събирането на доказателства в Хага, тъй че всеки политик и боец, който е взел участие в разрушаването на мирни обекти, изтребване на мирни жители, ще бъде съден, уточни той. 

Дали и различен град може да бъде подравнен със земята, не можем да предвидин до момента в който Путин е на власт. Но вероятността понижава, защото целия свят е обединен против дейностите и безумието на Кремъл, разяснява Шаламанов.

Привличането на сирийци, чеченци приказват за невъзможността на многохилядната съветска войска да извърши едни обикновени задания още в първите дни на войната. А това демонстрира, че задълбочаването на тази военна борба ще нанесе още по-големи вреди. Аз мисля, че всичко това към този момент би трябвало да се учи във военната академия и да се спре величаенето на съветската войска като най-велика в света. Видяхме, че тя е изцяло безпомощна, започвайки една несправедлива и брутална война против свои съседи, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР