Русия готви ново предизвикателство за лидерите в световното автомобилостроене. Планът на

...
Русия готви ново предизвикателство за лидерите в световното автомобилостроене.
Планът на
Коментари Харесай

Руснаците не се шегуват: Новият УАЗ е наистина впечатляващ

Русия готви ново предизвикателство за водачите в международното автомобилостроене.
Планът на Уляновския авто цех е през 2020 година на пазара да бъде пуснат нов съвременен кросоувър. УАЗ 3170 ще бъде основан върху платформата на създавания сега модел УАЗ Патриот, само че с доста модернизации и усъвършенствания. В Русия не крият и крайната си цел – пряк удар по конкуренцията на Запад. Новият кросоувър се е прицелил непосредствено в два известни сега модела – Volkswagen Tiguan и Ford Kuga.
Руският автомобил по нищо няма да им отстъпва, само че ще ги удари със доста по-ниската си цена. Конструкторите в Уляновск натъртват на два основни момента – доста нападателен дизайн и опция за осъществяването на необятна гама персонализации на автомобила.

Така се цели и достигането до по-претенциозни и надлежно по-платежоспособни клиенти. Силен коз ще бъде и оборудването. Плановете са даже най-ниското равнище на съоръжение да предлага голям брой системи за сигурност и екстри, които при конкурентните западни модели са екстри и водят до оскъпяването на колите.


Ето и още един любопитен факт:
Японците си падат по УАЗ и вършат реплики на проходимата съветска машина
Докато ние българите свързваме проходимата съветска машина УАЗ-452/УАЗ-3741 с миризма на бензин и военно зелен цвят, в Япония напряко са влюбени в нея.
Страната на изгряващото слънце, основала редица именити и високотехнологични возила, се прехласва по дизайна на УАЗ? Странно, само че е реалност! Возилото е станало толкоз известно и съвременно в Япония, че локални майстори са се заели да вършат негови реплики, употребявайки за донор сходни по мярка и приложение японски коли.

Според информацията, за японците е прекомерно скъпо да се снабдят с автентичен УАЗ, поради високите налози и мита, с които се таксуват вносните, остарели коли.
Автомобилът на фотосите е основан въз основата на Subaru Sambar и е показан на автомобилното ревю в Токио.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР