Русия е заинтересована в това да възстанови напълно дипломатическите си

...
Русия е заинтересована в това да възстанови напълно дипломатическите си
Коментари Харесай

Владимир Путин: Искаме да възстановим дипломатичния тон с ЕС

Русия е заинтригувана в това да възвърне изцяло дипломатическите си връзки с Европейския съюз и чака сходно отношение от Брюксел. Това съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от Novini.bg.

``
реклама

,,Наистина обсъдихме някои въпроси от интернационалния дневен ред. Интересуваме се от изцяло възобновяване на връзките с Европейския съюз. Надяваме се, че новото управление на съюза от своя страна ще покаже позитивно отношение към поддържането на взаимноизгодни партньорства с нашата страна ", разяснява съветският държавен глава на конференция след договарянията с финландския президент Саули Нийнистьо.

Путин се срещна с финландския си сътрудник, с цел да обсъдят съдействието сред двете страни в региона на сигурността, търговията и стопанската система, както и да се разиска евентуалното възобновяване на разговора сред Брюксел и Москва, отбелязва ``Фокус``.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР