Русия е загубила 5000 танка във войната си в Украйна,

...
Русия е загубила 5000 танка във войната си в Украйна,
Коментари Харесай

Британски военен съветник посочи колко хиляди танка е загубила Русия в Украйна

Русия е изгубила 5000 танка във войната си в Украйна, която е траяла 200 пъти по-дълго, в сравнение с Москва е предполагала. Това сподели през днешния ден в тирада пред съвещание на Форума за сигурност и съдействие във Виена на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) висшият боен консултант на английската делегация в организацията Никълъс Окот, представен от организация Укринформ.

" Шокиращата война на Русия в Украйна в този момент продължава 200 пъти по-дълго, в сравнение с Москва предвиждаше. Невероятната защита на Украйна е резултат от големия кураж и устойчивост на украинския народ ", сподели Окот.

Той не изключи, че Русия ще опита и тази зима да нападна непосредствено украинската енергийна инфраструктура, в случай че, по думите му, " успее да възвърне намаляващите си ресурси от далекобойни крилати ракети ".

Според английския представител " Русия ще продължи да прикрива безбройните си неуспехи на бойното поле, с цел да разреши тези ѝ провалени старания да продължат ".

" Дори на този дипломатически конгрес Русия ще заплашва, че ще унищожи украинските самолети, до момента в който в това време продължава да обстрелва личните си самолети в небето, ще приказва за военни триумфи, до момента в който към този момент управлява единствено половината от украинската територия, която владееше при започване на акцията, и даже може да покаже няколко машини на НАТО на наложителното слайдшоу, без да признае, че към този момент е изгубила 5000 танка в тази пагубна акция ", сподели високопоставеният английски боен консултант.

Той означи също, че Русия в този момент е принудена да си сътрудничи единствено с властнически режими.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР