Русия е взела решение да не участва в конференцията, чиято

...
Русия е взела решение да не участва в конференцията, чиято
Коментари Харесай

Русия бойкотира конференцията за Венецуела

Русия е взела решение да не взе участие в конференцията, чиято основна тематика е обстановката във Венецуела, като посочената причина е формата на диалозите, които ще се проведат в Лима, оповестява ТАСС, представени от " Фокус ". 
Според външното ведомство в Москва, страната е разгледала „ в детайли “ поканата на перуанското външно министерство за срещата, планувана за шести август. Русия е взела под внимание вероятните цели и задания, които си слагат уредниците и резултат са се появили подозрения, показват от организацията, базирайки се на публично известие.
„ Преди всичко не сме уверени в правилността на метода, при който разискването на „ демократичния проблем “ във Венецуела ще може да бъде направено без венецуелци, представители на държавното управление на президента Николас Мадуро и други политически сили. Не сме уверени, че еднодневна среща, на която ще има към 100 делегации, придържащи се към разнообразни позиции, ще успее да откри метод за решаването на комплицираните проблеми пред Венецуела “, разясниха от външното министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР