Русия е унищожила с високоточни ракети щаба на националистическия отряд

...
Русия е унищожила с високоточни ракети щаба на националистическия отряд
Коментари Харесай

Москва: Русия унищожи щаба на отряд „Азов“ в Харковска област

Русия е унищожила с високоточни ракети щаба на националистическия отряд "Азов " в Харковска област. Новината заяви генерал-лейтенант Игор Конашенков, формален представител на съветското Министерство на защитата.
"Щабът на националистическия отряд "Азов " е опустошен в региона на Песочин в Харковска област. Освен това са унищожени два склада с ракетно и артилерийско оръжие и муниции в регионите на Спорное и Вемка в Донецката национална република ", сподели Конашенков.
Той също по този начин съобщи, че високоточните ракети са поразили 18 региона, в които са били съсредоточени жива мощ и военно съоръжение, както и 10 огневи позиции на украински артилерийски и минохвъргачни батареи, в това число шест батареи РСЗО "Град " наоколо до обитаемоте места Зайцево, Курдюмовка, Дзержинск, Бахмут, Артемово и Очертино на Донецката национална република.
Според изказване на Министерството на защитата съветската войска към този момент е изпълнила главните задания на първия стадий, като е понижила доста бойния капацитет на Украйна. Министерството дефинира освобождението на Донбас като своя съществена цел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР