Русия е силен извор на конспиративни теории. Част от тях

...
Русия е силен извор на конспиративни теории. Част от тях
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Нашите управляващи се опитват да имитират световното правителство. Но имитират само кражбите

Русия е мощен извор на тайни теории. Част от тях са добре скроени. Те не са ей по този начин, хвърлени наивни неща, не са словосъчетания. Нашите ръководещи се пробват да имитират международното държавно управление. Но те имитират само и единствено като обири. Всеки ден обири.
Това сподели основателят на уеб страницата Фрог нюз Огнян Стефанов в „ Честно казано “ с Люба Кулезич по Евроком. Повод за диалога стана обявата в осведомителния уебсайт Огнян Стефанов изясни:

" Много от обстоятелствата към ковид провокират въпроси. Например търсят студенти- доброволци за лечебните заведения, даже почасово. Но никой не изяснява за какво се е стигнало до това състояние. В България има 345 лечебни заведения, а леглата не стигат. Те са над 55 000. Как в Нидерландия със 17 млн. население, лечебните заведения са 120 и там няма този дефицит и проблем. Това би трябвало да бъде обяснено, с цел да има някаква логичност.

И до през днешния ден не е обяснено по какъв начин към 100 души, свързани с убийството на Кенеди, умират по доста чудноват метод. И до през днешния ден няма разумно пояснение.

Огнян Стефанов разяснява и решението на немски юрист да води дело против ограниченията против ковид. „ В Германия самият юрист сподели, че тя е дисциплинирана страна и се съблюдават закони. Ако тук се заведе иск, към кого, против кого. Правителството е основало някакъв Щаб. Кой ги е оторизирал, не са дефинирани отговорностите, отговорностите. Към кого? Министерство на здравеопазването ще каже, че има Щаб. Щабът ще каже: „ Министерски съвет споделиха “. И няма да се откри отговорен за нищо.

Относно тайните теории за това кой стои зад пандемията, той сподели: Обичайните обвинени са международното държавно управление в сянка. Тази доктрина се появява постоянно, когато нещата не могат се обяснят с някаква логичност. Всеизвестно е, че зад международното държавно управление стоят към 20 семейства, които са разказани в детайли в една книга от 1200 страници. Което потвърждава, че това международно държавно управление води началото си от епохи, от англофили. Създава се нещо като клуб на хора с огромен престиж и доста пари. Те са могли да управляват доста елементи от света.

Офицери и полковници а ГРУ споделят, че причинители на тази пандемия са същите хора, осъществили атентатите против кулите в Съединени американски щати. И те се аргументират с това по какъв начин хора, обучавани по аматьорски метод, са могли да ръководят самолети и да ги насочат в задачата. В това има някаква логичност и това завладява елементарно мозъците на хората. Така става, тъй като някои неща нямат разумни пояснения.

Сега е отминал интервала в рецесията с войните. Коронавирусът се явява подобаващ мотив да се завъртят едни милиарди, артикули за ползване, става дума за лекарства. Става дума за писиар проби, маски, представете си за какъв брой милиарди. До момента към този момент са поръчани ваксини, които не са създадени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР