Русия е разработила схема на лечение на тежка коронавирусна пневмония,

...
Русия е разработила схема на лечение на тежка коронавирусна пневмония,
Коментари Харесай

В Русия разработиха схема за лечение на тежка форма на коронавирус

Русия е създала скица на лекуване на тежка коронавирусна пневмония, съпроводена от дихателна непълнота, заяви Федералната здравна и биологична организация. Лечението се основава на използването на „ Даларгин “ и стартират клинични изпитвания, съобщи БГНЕС.
Това лекарство е записано в Русия като лекарство за укрепване на трофични язви и отбрана на тъканите и органите - белите дробове, черния дроб, панкреаса.
Проучванията върху животни демонстрират, че използването на „ Даларгин “ усилва възможностите за оцеляване от 70% до 100%, според от схемата на използване на лекарството.
„ Като се има поради положителната търпимост и сигурност на лекарството„ Даларгин “, потвърдено в регистрационни изследвания, през днешния ден Федералната здравна и биологична организация стартира клинични изпитвания на „ Даларгин “ за тежка коронавирусна пневмония, съпроводена от респираторна непълнота с риск от развиване на синдром на изострен респираторен дистрес “, сподели шефката на ФМБА Вероника Скворцова.
Според СЗО към 1,3 милиона души са се заразили с новия ковид в света, към този момент над 70 000 пациенти са умряли.
В Русия COVID-19 е диагностициран при 6343 души, 406 от тях към този момент са излекувани и изписани от лечебни заведения, 47 са умряли.
Нова вяра за лекуване на ковид
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР