Русия е разположила ракети и пускови установки Искандер в западната

...
Русия е разположила ракети и пускови установки Искандер в западната
Коментари Харесай

Русия разполага ракети Искандер близо до границата с Украйна

Русия е разположила ракети и пускови установки " Искандер " в западната част на територията си, оповестява Fox News.

Както демонстрират сателитни фотоси, направени от компанията Imagesat International по поръчка на Fox News, ракетите могат да носят нуклеарни бойни глави и са ситуирани на към 430 км от границата с Украйна в Краснодарския край.

Американският ефирен канал прецизира, че съветските ракети на фотосите са ситуирани до няколко бункера и други складови хангари.

Уточнява се, че до една пускова установка стои мобилна система, която бързо реализира презареждане с нови ракети. Един от входовете в бункера е отворен, а друго презареждащо транспортно средство се вижда да излиза от него.

Радиусът на деяние на балистичните ракети " Искандер " е към 500 километра . Те могат да носят както стандартни, по този начин и нуклеарни бойни глави, което съставлява опасност за множеството съдружници на Съединени американски щати в НАТО .

Fox News също по този начин оповестява, че Русия е разположила същите ракети наоколо до границата с Монголия в Улан Уде в Източен Сибир. Там са били видяни минимум четири пускови установки и системи за презареждане за тях.

Американската телевизия напомня, че неотдавна секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев е декларирал, че Украйна скоро може да загуби своята самостоятелност , тъй като Западът " управлява " нейната властова върхушка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР