Русия е платила най-малко 25 хиляди евро за пътуване на

...
Русия е платила най-малко 25 хиляди евро за пътуване на
Коментари Харесай

Русия е платила 25 000 евро за частен самолет на депутати от Алтернатива за Германия“

Русия е платила минимум 25 хиляди евро за пътешестване на трима политици от дяснопопулистката " Алтернатива за Германия " до Москва с частен аероплан, заяви Дойче веле.

По данни на в. " Франкфуртер алгемайне цайтунг ", става дума Фрауке Петри, Маркус Претцел и Юлиан Флак, които през февруари 2017 година са посетили съветската столица .
Двама от тях към този момент са удостоверили пред вестника елементи за пътуването.

Политиците, които по това време са били депутати от Европейския парламент и от локалния парламент на немската провинция Долна Саксония, са били длъжни да публично разгласят в Народното събрание кои са източниците, финансирали пътуването, само че не са го напарвили.

Председателят на комисията по външните работи на немския Бундестаг Норберт Рьотген изиска пояснения от " Алтернатива за Германия ".

" За какъв народен представител от локален или от федералния парламент съветската страна би изпратила частен аероплан и би платила 25 хиляди евро! " - показва Рьотген.

Фрауке Петри и Маркус Претцел все още към този момент не са членове на " Алтернатива за Германия ", Юлиан Флак към момента е член на партията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР