Русия е наясно с пропуските в ядрената доктрина на САЩ,

...
Русия е наясно с пропуските в ядрената доктрина на САЩ,
Коментари Харесай

The Hill: Русия е наясно с пропуските в ядрената доктрина на САЩ

Русия е наясно с пропуските в нуклеарната теория на Съединени американски щати, написа, оповестява

Твърди се, че Съединените щати разполагат с нуклеарни свободнопадащи бомби, само че Москва е наясно, че те са едва предпазени, когато се съхраняват в хранилища и се доставят до задачата им от самолети, които летят през противоречиво въздушно пространство. Освен това съвсем постоянно има дълъг интервал от време сред заповедта за удар и метода на самолета към задачата.

В допълнение, американският флот се нуждае от ново потомство крилати ракети с нуклеарно оръжие с дребен до междинен обхват, значително тъй като разнообразни президенти, в това число Джо Байдън, попречиха тяхното развиване.

Конгресът се пробва да оправи обстановката, само че Америка към момента е в нежелана позиция. Китай също е наясно с това, обобщава The Hill.

По-рано заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Рябков означи вярата на Москва, че Съединени американски щати и Западът като цяло ще имат задоволително здрав разсъдък, с цел да не доведат обстановката в Украйна до директен конфликт с потребление на нуклеарно оръжие.

Говорителят на външното министерство Мария Захарова на собствен ред акцентира, че Русия в никакъв случай не е заплашвала никого с нуклеарно оръжие. Подходът на Москва, сподели дипломатът, се основава само на логиката на възпирането, в това число в сегашните условия, когато страните от НАТО, които предизвикаха изострянето на украинската рецесия и отприщиха хибридна акция против Русия и се оповестиха за „ нуклеарен съюз “, рисково балансират на ръба на директен въоръжен спор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР