Русия е мощна сила, която ще провежда само политика, отговаряща

...
Русия е мощна сила, която ще провежда само политика, отговаряща
Коментари Харесай

Путин: Русия е мощна и независима световна сила

Русия е мощна мощ, която ще организира единствено политика, отговаряща на главните ѝ интереси на международната сцена, съобщи съветският президент Владимир Путин във видеообръщение по случай Деня на националното знаме, съобщи ТАСС.
Путин назова съветския трибагреник заветен знак за всички генерации жители.  " Отдаваме респект на формалния държавен знак на Русия, който дружно с герба и химна отбелязва нейния суверенитет и самостоятелност, утвърждава приемствеността на доста генерации от многонационалния народ на страната ", съобщи президентът. Според него " държавното знаме, както и безсмъртното Червено знаме на успеха, служат за образование на младото потомство в полезностите на патриотизма, поданството, отговорността за бъдещето на Родината “.

Той подсети, че от 1 септември тази година образователната седмица във всички учебни заведения ще стартира с тържествена гала по издигане на знамето и осъществяване на националния химн.
Русия постоянно ще следва обичайните си полезности, а желанието да следва личния си път е заложено в генетичния ѝ код, съобщи още във видеобръщението съветският президент.
" Националното знаме символизира верността към нашите обичайни полезности, от които в никакъв случай няма да отстъпим, истината и справедливостта, солидарността и милосърдието, уважението към многовековната непрекъсната история на Русия, към достиженията и успехите на нашите предшественици, които ни завещаха да пазим и пазиме родината, в никакъв случай да не позволяваме външен диктат и надмощие ", съобщи президентът.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР