Русия е мощна сила, която ще провежда само политика, отговаряща

...
Русия е мощна сила, която ще провежда само политика, отговаряща
Коментари Харесай

Путин: Русия е мощна и независима световна сила

Русия е мощна мощ, която ще организира единствено политика, отговаряща на главните ѝ ползи на международната сцена, съобщи съветският президент Владимир Путин във видеообръщение по случай Деня на националното знаме, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Путин назова съветския трибагреник заветен знак за всички генерации жители.

" Отдаваме респект на формалния държавен знак на Русия, който дружно с герба и химна отбелязва нейния суверенитет и самостоятелност, утвърждава приемствеността на доста генерации от многонационалния народ на страната ", съобщи президентът. Според него " държавното знаме, както и безсмъртното Червено знаме на успеха, служат за образование на младото потомство в полезностите на патриотизма, поданството, отговорността за бъдещето на Родината “.

Той подсети, че от 1 септември тази година образователната седмица във всички учебни заведения ще стартира с тържествена гала по издигане на знамето и осъществяване на националния химн.

Русия постоянно ще следва обичайните си полезности, а желанието да следва личния си път е заложено в генетичния ѝ код, съобщи още във видеобръщението съветският президент.

" Националното знаме символизира верността към нашите обичайни полезности, от които в никакъв случай няма да отстъпим, истината и справедливостта, солидарността и милосърдието, уважението към многовековната непрекъсната история на Русия, към достиженията и успехите на нашите предшественици, които ни завещаха да пазим и пазиме родината, в никакъв случай да не позволяваме външен диктат и надмощие ", съобщи президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР