Русия е издала паспорти на 125 000 жители на държаната

...
Русия е издала паспорти на 125 000 жители на държаната
Коментари Харесай

Русия раздава паспорти на 125 000 жители в сепаратистка източна Украйна

Русия е издала паспорти на 125 000 поданици на държаната от бунтовници източна Украйна , съобщи министърът на вътрешните работи на Русия, задълбочавайки връзките на Москва със сепаратисткия район , даже при почнали договаряния с Киев, ориентирани към преустановяване на спора, оповестява " Ройтерс ".

През април, президентът Владимир Путин опрости процедурата за съветски паспорти за жителите на проруската, държана от сепаратисти Украйна , което накара Киев да призове Запада за нови интернационалните наказания против Москва .

Повече от 160 000 поданици са кандидатствали за съветски паспорти , от които 125 000 са ги получили, съобщи вътрешният министър Владимир Колоколцев, представен от ТАСС.
 Зеленски упорства за цялостно преустановяване на огъня в Донбас
Зеленски упорства за цялостно преустановяване на огъня в Донбас

Той ще сложи настояването си на срещата на Нормандската четворка в Париж

Путин дойде в Париж за договаряния за спора в източна Украйна с водачите на Украйна, Германия и Франция. Това е първият път от три години, в който водачите се срещат за сходна среща на върха.

Очаква се те да упорстват за преустановяване на огъня в спор, траял повече от пет години и взел живота над 13 000 души. Но вероятностите за пробив остават мрачни , считат дипломати.

Киев упреква Москва, че води неофициална война в източна Украйна , доставя войски и тежко въоръжение в региона на Донбас . Русия отхвърля и дефинира спора като революция.
 Законодателно ДНР била доста по-сближена с Русия в сравнение с с Украйна
Законодателно ДНР била доста по-сближена с Русия в сравнение с с Украйна

" С всеки минал ден ние се отдалечаваме от украинското законодателство "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР