Русия е готова да преговаря с всички страни, участващи в

...
Русия е готова да преговаря с всички страни, участващи в
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова да преговаря за Украйна, но Киев и западните му поддръжници отказаха

Русия е подготвена да договаря с всички страни, участващи в спора в Украйна, само че Киев и неговите западни поддръжници отхвърлиха да вземат участие в диалози, съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин, представен от Ройтерс. Той съобщи също, че е " 100 % сигурен ", че Русия ще е в положение да унищожи системите за противовъздушна защита " Пейтриът ", в случай че Съединени американски щати ги доставят на Украйна.
" Готови сме да преговаряме с всички участници в този развой за допустими решения, само че това зависи от тях - не ние отхвърляме да преговаряме, а те ", съобщи Путин в изявление за съветската държавна телевизия.

" Смятам, че действаме в вярната посока, пазиме своите национални ползи, ползите на нашите жители, нашия народ. И различен избор, с изключение на да защитим жителите си, просто нямаме ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.
Принципът " разделяй и владей " е в основата на политиката на съперниците на Русия, те постоянно са се опитвали и не престават да се пробват да го вършат, съобщи Владимир Путин в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин " по телевизия " Русия 1 ", представен от ТАСС.
По думите му от 2014 година насам Русия се пробва да позволи обстановката в Украйна по кротичък път. " Винаги сме се стремили да подсигуряваме, че всички зародили разногласия се вземат решение по кротичък път посредством договаряния. Но, за жалост, отсрещната страна, другата страна, имаше друго отношение, стартира, както доста пъти съм казвал, а всички го знаем, да прави там военни дейности там ", напомни Путин.

Русия е подготвена да договаря с всички страни, участващи в спора в Украйна, само че Киев и неговите западни поддръжници отхвърлиха да вземат участие в диалози, сподели съветският президент, представен от Ройтерс. " Готови сме да преговаряме с всички участници в този развой за допустими решения, само че това зависи от тях - не ние отхвърляме да преговаряме, а те ", съобщи той.
Путин добави, че събитията от последните месеци са му разрешили да се убеди, че 99,9% от руснаците са подготвени да дадат всичко от себе си в името на родината.
" Що се отнася до главната част - 99,9% от нашите жители, нашите хора, са подготвени да жертват всичко в името на родината си - за мен тук няма нищо извънредно. Това обаче още един път ме убеждава, че Русия е специфична страна и имаме специфичен народ ", сподели Путин.
Той съобщи също, че е " 100 % сигурен ", че Русия ще е в положение да унищожи системите за противовъздушна защита " Пейтриът ", в случай че Съединени американски щати ги доставят на Украйна.
По думите това щяло да стане като с едно тракване с пръсти. В същото време, подсети съветският президент, в Украйна " към момента няма такива комплекси ". Пред кореспонденти преди дни Путин означи, че " Пейтриът " е " много остаряла система " и не работи като съветската С-300.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
25 Дек 2022725 Дек 202223325 Дек 202218525 Дек 2022770325 Дек 202290824 Дек 2022953КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202284309 Дек 2022121217 Дек 2022116917 Дек 2022393
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР