Русия е готова да предложи на Индия програма за модернизация

...
Русия е готова да предложи на Индия програма за модернизация
Коментари Харесай

Русия предлага нови оръжейни екстри на Индия

Русия е подготвена да предложи на Индия стратегия за рационализация на изтребителите Су-30МКИ, учредена напълно на съветски съставни елементи, съобщи генералният шеф на " Рособоронекспорт " Александър Михеев, съобщи БГНЕС.
" Имаме да вземем за пример Су-30МКИ - интернационален план, аероплан от четвърто потомство. Има стратегия за рационализация, допускам за същите индийски военновъздушни сили - изцяло съветска рационализация с усъвършенстване на реда на техническите характерности ", сподели той.
Михеев акцентира, че настоящият през последните няколко години режим на наказания е стимулирал съветските отбранителни предприятия да основават съоръжение, което по никакъв метод не отстъпва на това на западните им сътрудници, по-специално оптоелектронни системи и задвижващи системи за хеликоптери и кораби.
В Индия Су-30МКИ се създават от " Хиндустан Аеронатик Лимитед " (ХАЛ). Договорът, подписан по-рано сред Русия и Индия, предвиждаше закупуването и производството по лиценз на 270 бойни единици от този тип. Впоследствие Федералната работа за военнотехническо съдействие на Русия съобщи, че Ню Делхи е изпратил искане до съветската страна да закупи спомагателна партида комплекти за сглобяване на тези самолети.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР