Русия е готова да помогне за намиране на решение на

...
Русия е готова да помогне за намиране на решение на
Коментари Харесай

Русия обяви, че е готова да помогне за решаването на кризата във Венецуела

Русия е подготвена да помогне за намиране на решение на рецесията във Венецуела, доколкото вътрешната конюнктура го разрешава, съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

За политическото решение на венецуелската рецесия е належащо започване на разговор с всички съществени политически сили в страната, което ще сътвори условия за превъзмогване на тежката икономическа рецесия, означи Захарова. "Тази задача изисква, не на последно място, политическо подпомагане извън ", добави тя.

Русия осъжда въведените наказания на Съединени американски щати против финансовия и петролния бранш на венецуелската стопанска система, които "очевидно целят да се задълбочи нестабилната обстановка и подстрекават непримиримите съперници на настоящето държавно управление да отстранят от власт президента Мадуро ", сподели също говорителката.

Историята демонстрира, че външната интервенция и едностранните наказания единствено усложняват нещата и не оказват помощ за решение на проблемите, съобщи китайското външно министерство. "Сегашните проблеми във Венецуела би трябвало да бъдат решени от венецуелското държавно управление и народ ", уточни говорителката на ведомството Хуа Чунин, представена от Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР