Русия е готова да помогне на САЩ в борбата срещу

...
Русия е готова да помогне на САЩ в борбата срещу
Коментари Харесай

Русия готова да подаде ръка на САЩ в борбата срещу коронавируса

Русия е подготвена да помогне на Съединени американски щати в битката против разпространяването на новия ковид. Това съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, представен от " Спутник ".

" Нашите китове за диагностика са потвърдили високото си качество в Китай и Иран, а също бяха изпратени в Италия. Ако е належащо, Русия има подготвеност да помогне и на Съединените щати, на които нееднократно е предложила подпомагане за гасенето на пожарите в Калифорния ", акцентира Антонов на формалната страница на съветското посолство във Facebook.

Същевременно дипломатът изрази терзание от обстоятелството, че някои американски медии разгласяват " подправени отчети " за хипотетичната несръчност на съветските управляващи за справяне с COVID-19.

Наблюдаваме непохватен опит за отклонение на публичното внимание от комплицираната обстановка поради ковид в Съединени американски щати към други страни, уточни той.

До момента инфектираните в Съединените щати са над 55 000, като смъртните случаи са 800. Към момента Съединени американски щати е най-засегната страна от вируса след Италия.

В международен мащаб записаните случаи на COVID-19 към този момент са близо 423 000. От тях съдбовно са приключили близо 19 000, а 109 000 души са били излекувани. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР