Русия е готова да изгони около 30 американски дипломати и

...
Русия е готова да изгони около 30 американски дипломати и
Коментари Харесай

Русия е готова да изгони 30 американски дипломати и да изземе имоти на САЩ

Русия е подготвена да изгони към 30 американски дипломати и да изземе държавно имущество на Съединени американски щати в отговор на наказания на Вашингтон, предава вестник „ Известия ".

Новината е обявена пред изданието от източници от съветското външно министерство. Наскоро други съветски представители са създали сходно разобличаване.

През декември 2016 година администрацията на Барак Обама изгони 35 съветски дипломати и затвори два обекта на разузнаването на Русия. Мерките бяха отговор на хипотетичната съветска интервенция на американските избори.
Бившият президент на Съединени американски щати предприе дейности против Москва, откакто американското разузнаване упрекна Русия в хакерски офанзиви против демократите.

Руският водач Владимир Путин е повдигнал въпроса за глобите на Обама по време на първата си среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Хамбург на 7 юли.

Руски посланик е декларирал пред " Известия ", че като реципрочна мярка Москва може да изземе вила на американското държавно управление в северозападната част на Москва, както и американски склад в града.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР