Русия е близо до завършването на първия си военен кораб,

...
Русия е близо до завършването на първия си военен кораб,
Коментари Харесай

Русия пуска първи изцяло стелт военен кораб следващата година

Русия е покрай завършването на първия си боен транспортен съд, изцяло оборудван със стелт технологии , оповестява РИА Новости, представена от медии в Британия.

Корветата Меркурий, известна като Проект 20386 се чака да бъде доставена на съветския флот най-скоро идната година, оповестяват двама източници от корабостроителната промишленост.

Корабостроителите на страната преди този момент са употребявали стелт технология, като поглъщащо радарно покритие, само че се чака Меркурий да бъде първият напълно стелт транспортен съд в Русия, със специфична форма, с цел да се сведат до най-малко изпъкналостите и вдлъбнатините на корпуса .

През последното десетилетие Русия влага доста в обширна стратегия за превъоръжаване , която да размени оръжията от руската ера.
 Дипломация на канонерките - Британски самолетоносач с обръщение към Китай
Дипломация на канонерките - Британски самолетоносач с обръщение към Китай

Англия е подготвена още веднъж да бъде световна и да отбрани западните ползи с Европейски Съюз, НАТО и Столтенберг против Русия и Китай

Усилията за реорганизация на военните обаче са наранени от глобите на Запада , наложени на Русия за анексирането на Крим през 2014 година и поддръжката за сепаратистите в Източна Украйна.

Новият боен транспортен съд ще бъде въоръжен с крилати ракети , Противовъздушна отбрана ракети и артилерия . Той ще има и противоподводни качества.

Преди анексията на Крим съветският флот бе подготвен да се откаже построяването на напълно стелт боен транспортен съд .

През 2013 година вестник " Известия " цитира почитан боен източник, съгласно който корабът би бил прекомерно безценен - до 200 милиона евро и екипиран с " прекалено " въоръжение , като крилатите ракети " Калибър ".

През април съветският " Военен обзор " разгласява остра публикация за Меркурий , като уточни обявени пропуски в дизайна, като неналичието на нужното съоръжение за поддържане на модерното оръжие на кораба.
 НАТО с задача срещу властническия отпор на Русия и Китай против интернационалния ред
НАТО с задача срещу властническия отпор на Русия и Китай против интернационалния ред

Столтенберг: Трябват огромни упоритости, провокациите за сигурността ни са огромни

Съобщението за кораба е на фона на възходящите опасения за усилване на военното съдействие сред Москва и Пекин .

Йенс Столтенберг , общоприет секретар на НАТО, предизвести за непрекъсната опасност от страна на двете страни към " открития ред учреден на правила ".

" Русия и Китай си сътрудничат от ден на ден, както на политическо, по този начин и на военно равнище ", сподели той в изявление за италианския вестник " Ла Република ". " Това е ново измерение и съществено предизвикателство за НАТО. "

През последните години Русия е нетърпелива да насърчи военните си връзки с Китай , защото връзките на Москва със Съединени американски щати доближиха най-ниско равнище след Студената война .
 Списък със задания на Байдън, Г-7 и НАТО: Всички дружно против Русия и Китай
Списък със задания на Байдън, Г-7 и НАТО: Всички дружно против Русия и Китай

Америка се завръща - Да обединим съдружниците и да се борим с автокрацията и COVID-19
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР