Русия е била провокирана да започне специална операция в Украйна,

...
Русия е била провокирана да започне специална операция в Украйна,
Коментари Харесай

Роджър Уотърс на Съвета за сигурност на ООН осъди онези, които провокираха конфликта в Украйна

Русия е била предизвикана да стартира специфична интервенция в Украйна, съобщи един от създателите и водачите на групата Pink Floyd Роджър Уотърс на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

„ Нахлуването на Русия в Украйна не беше непровокирано. Затова съдя провокаторите по най-строгия метод “, сподели той, като означи, че не поддържа специфичната интервенция.

Музикантът прикани президентите на Русия, Украйна и Съединени американски щати, както и на НАТО и Европейски Съюз, да се договорят през днешния ден за преустановяване на огъня.

Уотърс неведнъж е правил ярки изказвания по отношение на сегашния спор. Така че по негово мнение, специфичната интервенция е отговор на настъплението на НАТО покрай съветските граници. Освен това той разкритикува доставките на оръжия за въоръжените сили на Украйна и назова президента Джо Байдън военнопрестъпник поради нежеланието му да призове украинския режим към разговор с Москва.

За това той беше включен в базата данни на скандалния уебсайт " Миротворец ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР