Русия е агресор и ние трябва да имаме позиция, така

...
Русия е агресор и ние трябва да имаме позиция, така
Коментари Харесай

Росица Кирова: Русия е агресор

" Русия е агресор и ние би трябвало да имаме позиция, тъй че да помогнем на Украйна да излезе от тази война. Приносът на България във връзка с дипломатическото решение на подобен проблем може да го има единствено при устойчиво държавно управление ". Това съобщи по bTV Росица Кирова от ГЕРБ-СДС. 
 
Нужни са ни изтребители, само че не втора употреба. Имаме 8 поръчани самолети F-16 и би трябвало да помислим да окомплектоваме със същите своето въоръжение, добави тя.
 
Ще създадем всичко допустимо да съставим държавно управление. Ние доста изрично декларирахме позиция, че имаме желание да създадем държавно управление с първия мандат. Затова и направихме предложение по какъв начин да бъдат обединени партиите в Народното събрание - обединяване към националните цели, значими за българския народ. Когато установим общата допирна точка за по-голяма част от присъстващите в Народното събрание можем да стартираме да водим диалози за ръководство, акцентира Кирова.
 
Преговорите се водят с почитание. Когато искаш да имаш резултат би трябвало да уважаваш тези против теб, уточни още Росица Кирова.  Тя означи, че все още към момента не са почнали договарянията за сформиране на държавно управление. И добави, че от ГЕРБ са показали ясни и съответни тематики, които ще оказват помощ на България да излезе от рецесиите.

Дните преди началото на Народното събрание дават опция за заявяване на някакви позиции. Не мисля, че който и да е политик би трябвало да отхвърли благоприятни условия, които биха помогнали на страната да откри излаз от обстановките, в които се намира. Изход от обстановката би трябвало да потърсим дружно. Имаме ясна стратегия с ясни цели и се опитваме да убедим партиите със силата на думите, добави още представителката на ГЕРБ.
 
Според нея страната ни би трябвало да има четиригодишен постоянен небосвод на ръководство. И добави, че бюджетът през 2022 демонстрира какво е положението на страната – това е бюджет на парче, взет в положение на неустойчивост.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР