Русия доставя на Венецуела бензин и други петролни продукти, което

...
Русия доставя на Венецуела бензин и други петролни продукти, което
Коментари Харесай

Русия спасява Венецуела, като ѝ праща горива

Русия доставя на Венецуела бензин и други петролни артикули, което оказва помощ на страната да избегне изостряне на рецесията с горивата, оповестява Bloomberg.
Според следствие на организацията, през юни и юли Москва е доставила минимум 600 000 барела бензин, както и суровина за неговото произвеждане.
По данни от следенето на плавателните съдове, горивата се транспортират с танкери от черноморското пристанище Таман до Малта, където трансферират на други танкери, плаващи за Венецуела. Транспортирането лишава общо към месец.
Така Венецуела съумява да заобиколи глобите, наложени от Съединени американски щати поради узурпирането на властта от Николас Мадуро. Ограниченията не разрешават вноса на горива от Щатите.
В четвъртък американският президент Доналд Тръмп съобщи, че преглежда опцията за въвеждане на карантина и даже обсада на закъсалата страна. Той не уточни какви биха били периодите и мащабите на сходна мярка.
Москва е един от най-силните поддръжници на социалистическата страна, като ѝ оказва помощ със заеми, първични материали и даже изпрати военни, с цел да поддържа режима на Мадуро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР