Русия активно подготвя бомбоубежища. В Москва започнаха да облагородяват убежищата

...
Русия активно подготвя бомбоубежища. В Москва започнаха да облагородяват убежищата
Коментари Харесай

Паниката расте! Русия активно подготвя бомбоубежища на своя земя

Русия интензивно приготвя бомбоубежища. В Москва започнаха да " облагородяват " убежищата през октомври, а в Сочи започнаха подготовката напролет. Русия обмисля няколко сюжета, на фона на всичко това жителите на страната-агресор стартират да се паникьосват още повече. Това съобщи някогашния началник на Службата за външно разузнаване на Украйна Николай Маломуж в ефира на телевизионния канал FREEДОМ.

" Русия се готви за широкомащабна война, те обмислят няколко разновидността. Познавам системата им за образование, те в този момент, ескалирайки обстановката във връзка с борбата с НАТО, оферират разнообразни сюжети за войната “, съобщи специалистът, съгласно който режимът на Владимир Путин съзнателно споделя на съветските жители, че Русия води война освен против Украйна, само че и против НАТО на украинска земя, въпреки това да не дава отговор на истината.

„ Те [руснаците] в този момент предизвикват главната концепция, че войната е със Запада, и ще има световен темперамент “, сподели Маломуж. Според специалиста Руската федерация приготвя популацията за защитни дейности и дълготрайна война. Всичко това обаче има единствено противоположен резултат. Паниката измежду руснаците нараства бързо.

Когато Владимир Путин приказва за „ завладяването на Киев за три дни “, съветските жители му повярваха, само че в този момент към този момент всички се съмняват в думите му. Това е моралната загуба на цяла Русия, целия хайлайф на страната агресор и за най-кървавия деспот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР