Руси Хаджиев направи успешен професионален ММА дебют на голямата галавечер

...
Руси Хаджиев направи успешен професионален ММА дебют на голямата галавечер
Коментари Харесай

Руси Хаджиев с ТКО в дебюта си на ММА Bushido 88

Руси Хаджиев направи сполучлив професионален ММА дебют на огромната галавечер MMA Bushido 88 с нокаут и доминация против Апостолос Стамулис. 20-годишният българин доминираше през първите два рунда и можеше още тогава да завърши срещата, само че това се случи в средата на последната част посредством ТКО с граунд-енд-паунд.

Още в първия рунд Хаджиев показва по-големия си капацитет и боеприпас във връзка с страйкинга, като доминираше през цялото време до последната сирена. Съперникът, който използваше противоположен гард, опита да респектира с някои леви крошета, едно от които откри задачата.

Във втората част Хаджиев продължи да господства и вкара хайкикове, като осъществя и тейкдаун с прихващане на двата крайници. Боецът от Гърция изглеждаше по-измореният от двамата и несъмнено по-нараненият в борбата, като гардът му почваше да пада. Той залагаше на всичко или нищо с леви овърхенди, само че българинът внимаваше. Към края на рунда Хаджиев пласира и спининг-бек-фист, а реализира и нов тейкдаун. Последва голяма порция разнороден граунд-енд-паунд, само че гъркът някак си оцеля до сирената.

Хаджиев се озова в топ позиция над съперника си след сполучлив тейкдаун и в третия рунд, след което мина в сайд-контрол. Впоследствие 20-годишният българин наложи нова безпощадна порция граунд-енд-паунд и реферът на кръга реши да приключи срещата, с цел да спести на Стамулис още провали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР