Рушиан Хепбърн-Мърфи не е сред звездите на английската Висша лига.

...
Рушиан Хепбърн-Мърфи не е сред звездите на английската Висша лига.
Коментари Харесай

Обратно в детството: Футболист потренира в двора, счупи прозорец

Рушиан Хепбърн-Мърфи не е измежду звездите на британската Висша лига. Играчът на " Астън Вила " обаче доби известност в обществените мрежи с последната си домашна подготовка поради пандемията.

Младият нападател реши да поиграе в двора на къща си, само че заниманието бе малко и приключи със строшен прозорец. Също толкоз занимателна бе и реакцията на Хепбърн-Мърфи, който като че ли се върна към детството, хвана се за главата и дълго време гледаше невярващо.

21-годишният таран, подвизаващ се чартърен във втородивизионния " Дарби Каунти ", самичък качи видеото в " Инстаграм " и направи тъжната констатация, че скоро няма да може да смени потрошения прозорец. " Няма да мога да намеря занаятчия ", написа Хепбърн-Мърфи.
View this post on Instagram
Can’t even get anyone to fix that anytime soon

A post shared by Rush (@hepburnmurphy29_) on Apr 8, 2020 at 8:30am PDT

Култовото видео провокира включвания от негови сътрудници в мненията. Съотборникът му във " Вила " Тайрон Мингс написа: " Май не си чувал за двойно стъкло ". Тами Ейбрахам, Райън Сесеньон, Шей Ожо, Маркъс Едуардс и Яник Боласи също се присмяха на Хепбърн-Мърфи.

Последният към момента не е записал игрови минути за " Дарби " през актуалната акция, а в кариерата си, с изключение на на " овните ", е бил преотстъпван още на " Кеймбридж Юнайтед " и " Транмиър ". Хепбърн-Мърфи няма нито гол, нито асистенция в общо 17-те си мача за " Астън Вила ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР